Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Jeff Mills: PLANETS


Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2018. július 13. 20:00

Valódi zenei kuriózum és mély filozófiai mondanivalóval átszőtt látványos koncertshow valósul meg a meghatározó jelentőségű világasztár DJ, Jeff Mills tolmácsolásában a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Ajándék Öntől, ajándék Önnek!

Különleges karácsonyi ötlet a Budapesti Nyári Fesztiváltól! 

Egyedi és exkluzív ünnepi ajánlatukban a 20.000 Ft értékű Ajándékkártya első 200 vásárlójának unisex okosórát adnak ajándékba.

További részletek

 

A nagyszabású kompozícióiról ismert innovatív lemezlovas több mint egy évtizede dolgozik szimfonikus nagyzenekarokkal, és hozza létre a klasszikus és elektronikus zene egyedi ötvözetéből születő grandiózus tablóit. Júliusban a Planets (Bolygók) című legújabb koncertjével érkezik Budapestre, ahol az Óbudai Danubia Zenekar kíséretében szólaltatja meg a Naprendszer kilenc bolygója, valamint a világűr szemlélésének önismereti hatása által inspirált science-fiction-zeneművét. Az előadás az érzelmek legszélesebb skáláján mozogva pendíti meg a végtelenség érzetének lelkiállapotait, és a két, látszólag egymástól nagyon távol álló zenei műfaj harmonikus keverése által érzékelteti a fizikális és mentális síkok összefonódását.

 

Sztárvendég: Jeff Mills
Közreműködik: az Óbudai Danubia Zenekar
Karmester: Christophe Mangou